Torendiner wordt samengesteld

Foto:

Er is een nieuw evenement in de maak.

Maandagavond kwamen horeca-ondernemers, cateraars en anderen bij elkaar om te brainstormen over een nieuw evenement, dat geld moet opbrengen om “De Mooiste Verlicht” mogelijk te  maken . “Het wordt een evenement dat mooi aansluit bij Lekker Nijkerk en dat zich afspeelt in en om de trots van alle Nijkerkers: de mooiste toren van Nederland”, zegt Lyanne van den Berg van Alberto’s Italian.

Tijdens het enthousiaste brainstormen door de onverwacht grote groep zijn allerlei ideeën naar boven gekomen, zoals een lampionnenoptocht voor kinderen. Ook het oorspronkelijke idee (van Henry Hamstra van de stichting De Mooiste Verlicht):  een verticaal diner met op iedere verdieping van de toren een gang, ligt nog zeker op tafel.

Om de mogelijkheden en obstakels goed in kaart te brengen, wordt de toren binnenkort nog een keer beklommen. Op weg naar een nieuwe en misschien wel unieke gebeurtenis in en om de toren, dat in het laatste weekeinde van september, of het eerste van oktober moet gaan plaatsvinden.

 

Reacties

article
109561
Er is een nieuw evenement in de maak. Maandagavond kwamen horeca-ondernemers, cateraars en anderen bij
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/109561/torendiner-wordt-samengesteld/
2018-05-15T11:48:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/03/26175901/2018-03-26-toren-de-mooiste-verlicht-penning-standaardje-1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws