Jaap van der Krol Bad officieel open (video)

Vrijdagavond is het Jaap van der Krol Bad aan de Spoorkamp officieel geopend.

Het horecadeel van het bad  zat helemaal vol om te luisteren naar toespraken van wethouder Marly Klein, Vera Vizee (architectenburo Bos, Johan Gulink (Hollander Techniek) en Marcel van der Heijden (Optisport). Dat was vanwege het slechte geluid af en toe niet makkelijk. Vizee bracht nog een cheque van 600 euro mee om iets leuks in het bad mee te doen.

Daarna vertrokken de genodigden naar het bad zelf, waar de vier sprekers gezamenlijk met een druk op de knop een waterballet op gang brachten. Het was de officiële openingshandeling. Na een toost kreeg Henny Koelewijn van Flevo drie waterpoloballen, omdat een lid van zijn club de naam van het bad had bedacht.

Onder het genot van een hapje en een drankje vroeg een enkeling zich af, waarom er geen lift (voor mensen met een beperking) naar de tribune is. Verder was men vol of over het prachtige duurzame bad, waar dit weekeinde allerlei openingsactiviteiten zijn. Zondag kan men er voor één euro zwemmen. Daarna kost een kaartje voor vrij zwemmen € 4,60, 10 cent meer dan in de Amarena.

Officiële opening Jaap van der Krol bad #nijkerknieuwsnl

A post shared by nijkerk.nieuws.nl (@nijkerknieuwsnl) on

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen