WSN en Schoonderbeek tekenen voor samenwerking

Foto:

Woningstichting Nijkerk (WSN) en Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. gaan een meerjarige samenwerking aan.

Doordat partijen zich voor langere tijd aan elkaar binden, kan er efficiënter en goedkoper worden gewerkt en kunnen er goede afspraken worden gemaakt over de dienstverlening aan de huurders van WSN. Vandaag tekenden WSN en Schoonderbeek hiervoor een ketensamenwerkingscontract.

Volgens het contract gaat Schoonderbeek voor langere tijd het complete onderhoud van cv en mechanische ventilatie van huurders van WSN verzorgen en ook de controle en vervanging van brandmelders.

Voordelen

De meerjarige samenwerking heeft voor beide partijen voordelen. Maar voor Peter Toonen, directeur-bestuurder van WSN, telt vooral het voordeel voor de klant. “Doordat we voor meerdere jaren de samenwerking aangaan, loont het om werkzaamheden beter op elkaar af te stemmen. Dat levert ons een besparing in tijd en kosten op die weer ten goede komen aan de huurders van WSN” legt hij uit. “Maar”, vervolgt hij “veel belangrijker vind ik dat de dienstverlening aan onze klanten hierdoor verbetert. Door werkzaamheden te combineren, vallen we de klant minder vaak lastig. Daarnaast hebben we in de overeenkomst duidelijke afspraken gemaakt over de communicatie met de klant.”

Klanttevredenheid

De keuze voor Schoonderbeek heeft ook alles te maken met de tevredenheid van de klant. Peter Toonen licht toe: “Schoonderbeek heeft zich de afgelopen 25 jaar bewezen als betrouwbare partner. Ze leveren een snelle service, scoren hoog op klanttevredenheid en zijn bekend bij onze huurders. “

Ook Tim Schoonderbeek ziet veel voordelen: “WSN is voor ons een betrouwbare en prettige partij om mee samen te werken. Voor ons is het goed onderhouden en repareren belangrijk en tegelijkertijd dat de klant tevreden is. Het geeft ons bovendien zekerheid van werk over een langere periode.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden