Vaart in uitbreiding Nijkerkerveen

Foto:

Wethouder Patricia van der Hurk (gemeente Nijkerk) en Erik Vos (directeur Heijmans Huizen) hebben onlangs samen de verdiepingsvloer van een woning in Het Nieuwe Veen II gelegd.

Dat gebeurde onder toeziend oog van de toekomstige bewoners van de 23 woningen die op dit moment gebouwd worden. Het gaat om 7 nultredenhuurwoningen voor de woningstichting, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 10 middenwoningen.

Met de bouw van deze woningen in Het Nieuwe Veen II nadert Deelplan 2 zijn voltooiing. De nieuwbouwwijk aan de westkant van Nijkerkerveen bestaat uit ca. 150 huizen. De bouwstijl is geïnspireerd op de jaren ’30 en ’50. Opvallend zijn bijvoorbeeld de sfeervolle erkers en de diversiteit in kapvormen, waardoor elk deel van de wijk zijn eigen uitstraling heeft en mooi aansluit bij de dorpse sfeer van Nijkerkerveen.

Alle woningen in Het Nieuwe Veen II zijn verkocht. Het feestelijke moment op de bouwplaats was een mooie gelegenheid voor kopers om hun toekomstige buren te ontmoeten en kennis te maken met de bouwers. Samen werd geproost op een voorspoedig verloop van het verdere bouwproces. Naar verwachting levert Heijmans Huizen de woningen op in het eerste kwartaal van 2019.

Heijmans Huizen blijft ook daarna actief in de gemeente Nijkerk. De projectontwikkelaar is onder meer betrokken bij de verdere uitbreiding van nieuwbouwwijk Doornsteeg in Nijkerk. “Door de jaren heen hebben we een mooie band opgebouwd met deze regio”, vertelt Jeroen van Dijken van Heijmans. “Waar we trots op zijn is dat kopers uit eerdere nieuwbouwprojecten in de regio onze manier van werken waarderen met een 7,8 en zeer te spreken zijn over de kwaliteit van de woningen die we afleveren. Die kwaliteit blijven we ook de komende jaren graag waarmaken in Nijkerk en omgeving.”

bron: 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden