Afscheid van 3 wethouders

Kade 10 liep donderdagmiddag aardig vol met mensen, die allemaal afscheid kwamen nemen van de drie vertrekkende wethouders.

Burgemeester Renkema blikte terug op een periode, die volgens hem bestuurlijk zien behoorlijk heftig was. De ex-wethouders Patricia van Loozen, Marly Klein en Wim van Veelen hadden te maken met veel bezuinigingen, een grote reorganisatie van het ambtelijk apparaat en een nieuwe bestuursstijl: samen aan zet

Desondanks was er in korte tijd veel bereikt. Hij noemde bij Marly Klein de ontwikkeling van Nieuw Hulckesteijn, bij Patricia van Loozen  de gestage verkoop van grond op industrieterreinen en bij Wim van Veelen de toenemend belang van duurzaamheid in allerlei plannen.

Het dankwoord van Patricia Vaan Loozen zorgde voor emotionele tranen bij wethouder Nadya Aboyaakoub.

Van Loozen: “Heel veel dank aan het college en aan de organisatie Ik hoop dat het nieuw college dit “(redactie: de nieuwe bestuursstijl) vasthoudt en samen met buren burgers en buitenlui verder gaat”

Daarna werd het tijd voor de persoonlijke cadeaus. Marly Klein kreeg een kunstwerk van Linda Verkaaik (dat al eerder in de bibliotheek had gehangen).

Patricia van Loozen kon haar eigen bureaustoel in de auto laden. Bovendien geeft de gemeente 300 euro aan de stichting Semmy.

Wim van Veelen kan met echtgenote gaan overnachten in een hotel.

Daarna kregen ze de gebruikelijke erepenning in goud en werd het opnieuw langdurig handjes schudden in Kade 10.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden