Henk van Rhee weer thuis

Nijkerker Henk van Rhee (78) is na een lange fietstocht van 8 weken, naar Melide in Spanje en terug, weer veilig thuisgekomen.

Op 4 juli is hij vertrokken vanaf de voedselbank in Nijkerk. Hij werd uitgezwaaid door familie, vrienden en collega’s van de voedselbank in Nijkerk.

Het was de vierde fietstocht die Henk maakte naar Spanje. (Tussendoor is hij ook nog een keer naar Rome gefietst.) De eerste tocht maakte hij in 2013 naar Santiago de Compostella. Daarna heeft hij deze tocht met wat routewijzigingen nog 3 keer ondernomen.

Hoge temperatuur uitdagend

Iedere dag zo’n 100 kilometer in weer en wind. Een uitdaging voor de zeer krasse Henk. Deze tocht was vooral door de hoge temperatuur wel heftig. En ook de beklimming van de Pyreneeën was erg zwaar. Maar de prachtige natuur en de ontmoeting met heel veel vriendelijke en gastvrije mensen maakten het een tocht om nooit te vergeten.

De reis van 4950 kilometer verliep alles bij elkaar erg voorspoedig. Maar Van Rhee is blij weer thuis te zijn, gezond en wel.

Wil je wat meer lezen van Henk zijn bijzondere reis? Kijk dan op http://www.nijkerkreclame.nl/vorderingen-henks-reis voor meerdere verslagjes van zijn bijzondere onderneming.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden