Vanaf 7 september weer scubaduiken

Foto:

Duikvereniging Nijkerk start vrijdag 7 september weer met de zwembadtrainingen.

Na regelmatig buitenduiken te hebben gemaakt in de zomer, is het nu weer tijd om naast het duiken in buitenwater de conditie en de vaardigheden op pijl te houden. Dit door middel van speciale trainingen of spel avonden, met of zonder perslucht.

En dat doet de DVN op vrijdagavond tussen 21:00 en 22:00.

Scubaduiken is een prachtige sport waarbij rust en stilte hand in hand gaan met een mysterieuze wereld vol prachtige koralen, sierlijke vissen en bijzondere levensvormen. In het prachtige blauwe water van verre landen, maar ook in ons eigen Nederland is een rijkdom aan onderwaterleven te vinden.

Scubaduiken kan ook spannend zijn. Vooral de eerste keren dat je met een fles met 2000 liter lucht op je rug onder water gaat, vertrouwend op die automaat in je mond. Of als je bedenkt dat er een flatgebouw aan water boven je hoofd zit als je op diepte een scheepswrak bekijkt.

Misschien heb je zelf deze zomer als een keer mogen proberen om de scubaduiken, of ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kan zien.
Kijk dan eens op de DVNwebsite  of de Facebookpagina van de duikclub Of kom gewoon een keer langs op vrijdagavond in het Jaap van der Krolbad.

Scubaduiken doe je natuurlijk niet zomaar. Dat moet je leren. Dat kan ook bij Duikvereniging Nijkerk. Vanaf 28 september 2018 start onze Open water (1*) opleiding. Later dit jaar zullen ook de advanced open water (2*) en de divemaster (3*) opleidingen starten.

Bij de opleidingen bij DVN staan de cursisten centraal, ze nemen de tijd om jou te leren duiken, waarbij veiligheid en vaardigheid bovenaan staan. Meer informatie over de opleidingen en de kosten van de opleidingen zijn ook te vinden op de website.

Lijkt het je leuk, ben je 16 jaar of ouder en wil je de opleiding gaan volgen? vind je het spannend en wil je meer weten? of wil je gewoon zien of duiken wel iets voor jou is? Neem dan contact op met Duikvereniging Nijkerk via het e-mailadres [email protected] Of kom langs op vrijdagavond tussen 21:00 en 22:00.

Tegen een kleine vergoeding kun je ook op afspraak samen met een ervaren duiker kennismaken met perslucht onder water.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden