100 McDonald’s menu’s voor ’s Heerenloo

Dinsdag in het bijzijn van wethouder René Windhouwer McDonald’s restaurant Nijkerk feestelijk geopend. Dat ging gepaard met een gift van 100 menu’s aan ’s Heerenloo

Innovaties
Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland: “Wij zijn trots om vandaag ons 235ste restaurant te openen en zeer blij met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED-verlichting, Low Oil Volume friteuses en watervrije urinoirs die elk goed zijn voor 115.000 liter waterbesparing per jaar.”
 
Werkgelegenheid
Anke Gerrits, Franchisenemer McDonald’s Nijkerk, vertelt over de goede samenwerking met de gemeente Nijkerk: “De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente, waarbij we naast initiatieven voor het milieu ook aandacht hebben besteed aan werkgelegenheid. Zo biedt het restaurant 100 nieuwe arbeidsplaatsen in Nijkerk en omgeving.”
 
René Windhouwer, wethouder gemeente Nijkerk, is enthousiast over de komst van het nieuwe restaurant: “Het creëren van werkgelegenheid is een belangrijk onderwerp voor de gemeente Nijkerk. De komst van McDonald’s biedt veel nieuwe arbeidsplaatsen, waar ik dan ook bijzonder verheugd over ben.”
 
Lokale gift
Als dank voor de prettige samenwerking overhandigde Anke Gerrits een cadeau voor de gemeente Nijkerk aan wethouder René Windhouwer. “Wij doen graag iets terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken. Daarom doneren wij 100 gratis menu’s aan de mensen in opvang- en begeleidingscentrum ’s Heeren Loo”, vertelt Gerrits. De gift wordt door gemeente Nijkerk verdeeld onder de drie ’s Heeren Loo locaties De Krekels, Douwe en Wikke.
Gelijk druk
Na de opening en de fotomomenten, stormden de al lang wachtende snacketers om precies 12.00 uur het nieuwe restaurant binnen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen