St Jansdal ontvangt predicaat TopZorg liesbreuk 

Foto:

Ziekenhuis St Jansdal heeft van zorgverzekeraar Menzis het predicaat TopZorg voor de behandeling van liesbreuken ontvangen. Het predicaat geldt tot en met 2014. Het hebben van het TopZorg predicaat laat zien dat het ziekenhuis verder kijkt dan de behandeling en de mens centraal stelt door speciale aandacht te geven aan nazorg, omgeving van de patiënt en het geven van informatie. 

TopZorg betekent voor het ziekenhuis de zekerheid dat verzekeraar Menzis klanten adviseert voor deze ingreep naar St Jansdal te gaan, maar laat de keuze altijd aan de klant. Bij het toekennen van TopZorg heeft Menzis naast criteria voor medische kwaliteit vooral de wensen van de patiënt als uitgangspunt genomen. Bij de toekenning van TopZorg liesbreuk is nauw samengewerkt met de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH). 
Voor een liesbreukoperatie zijn patiënten in St Jansdal op de juiste plek. Ervaren chirurgen staan klaar om patiënten kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen. Trots is het ziekenhuis op de unieke liesbreuktechniek, waarmee St Jansdal koploper in de wereld is. Patiënten kunnen snel terecht in de one-stop-shop voor onderzoek, diagnostiek en behandeling op één dag. 
Ziekenhuis St Jansdal is voortdurend bezig met kwaliteitsverbeteringen en is dan ook trots op het predicaat TopZorg liesbreuk. Liesbreuk is één van de elf TopZorg behandelingen. In november maakt Menzis de nieuwe gunningen voor de bestaande TopZorgbehandeling van borstkanker, meniscus en staar bekend. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen