“Wat mij betreft is dit een storm in een glas water”

Foto:

“Wat mij betreft is dit een storm in een glas water”,zo reageert directeur Marcel Roordink van ABZ Diervoeding op het bericht op nijkerkerveen.org.

Daarin stond, dat het College gepikeerd is over een brief van ABZ Diervoeding aan de gemeenteraad.

Hij is blij met de nuance, die de wethouder Oosterwijk in een brief aan diezelfde gemeenteraad aanbrengt. Roordink: “De verstandhouding tussen de gemeente en de coöperatie is goed, waarbij ieder zijn eigen verantwoording heeft in dit proces. Wat ons betreft had de reactie van het college ook zonder briefwisseling naar de gemeenteraad gekund. We zitten tegen over elkaar. Even bij elkaar naar binnen lopen is wellicht in de toekomst beter. We kunnen hier beide van leren.”

Waarom die brief

ABZ Diervoeding heeft een brief gestuurd naar de gemeenteraad om haar zorgen te uiten. De gemeenteraad heeft de onderneming vorig jaar verzocht om de raad te informeren als er zorgen bestaan over ontwikkelingen rondom de productielocatie aan de haven. ROORDINK: “Wij hebben dat gedaan in deze brief en de brief beoogd niet meer dan dat. Wij zouden het jammer vinden als er door de gemeente te gemakkelijk gedacht wordt over de complexiteit die er is om in het gebied rondom onze productielocatie toekomstige ontwikkelingen mogelijk te maken. Het is aan de gemeente om alle risico’s hierin goed af te wegen.”

Dossier: Havenkom
'

Reacties

article
116655
“Wat mij betreft is dit een storm in een glas water”,zo reageert directeur Marcel Roordink
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/116655/wat-mij-betreft-is-dit-een-storm-in-een-glas-water/
2018-10-11T12:52:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/10/11125110/2018-10-11-abz-diervoeding.jpg
havenkom, nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws