Videoclipopname van Johnny Glitter stilgelegd door dramatische val

ptfbty
ptfbty
Foto:

Wat een leuke opname moest worden, waarin Johnny Glitter een videoclip aan het opnemen was voor zijn nieuwe single ‘waanzinnig gedroomd’, kreeg een dramatische wending.

Online gaat er een filmpje viraal waarin te zien is dat hij zwaar ten val komt, doordat zijn manager geen stap opzij zette tijdens de opname. Hierdoor week Johnny in de half pipe opzij, waardoor hij de half pipe uitvliegt en hard ten val komt.

Johnny Glitter heeft te horen gekregen dat er een aantal ribben zijn door zijn val gescheurd zijn. Op wat blauwe plekken na, gaat het naar omstandigheden redelijk met hem. Wat dit voor gevolgen heeft voor de optredens die al geboekt zijn, zegt het management niet, maar ze nemen persoonlijk contact op met eventuele gedupeerden.
Als het aan Johnny ligt, dan gaat hij zo snel mogelijk weer optreden.

Nadat er beelden zijn opgedoken op de Facebookpagina van Stumpertjes.nl, heeft Johnny Glitter besloten om in een videoboodschap op zijn eigen Facebook pagina te melden dat hij niet blij is met dit filmpje. Hij is erg teleurgesteld dat iemand dit op Stumpertjes.nl heeft gedeeld. Hij wil juist een mooie videoclip maken en promoten en wil dat alle aandacht daarnaartoe gaat.
Johnny Glitter kennen we door zijn gekke vlogs met Don de manager, maar ook van zijn optredens door het land. Van festivals tot Amsterdam Dance Event, Johnny Glitter komt overal optreden als DJ. Maar op advies van zijn manager om meer succes te krijgen is hij erbij gaan zingen. Wanneer zijn videolip uitkomt, die uitgebracht zou worden vanwege het carnavalsfeest, is nog niet bekend. Dit zal nu wat vertraging oplopen, aldus het management. Om uitleg te geven aan de fans, hebben ze nu op het YouTube kanaal in de laatste vlog beide filmpjes gedeeld, waarin te zien is wat er is gebeurd.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen