“Bak speciaal” in handen van Royal Steensma

Foto:

Royal Steensma neemt Bak Speciaal in Nijkerk over.

Bak Speciaal (De Zagerij 1) is producent en leverancier van grondstoffen voor speciale broodsoorten, zoals biologisch, desem- en speltbrood. Bij de firma werken 12 medewerkers. Zij blijven in dienst. De overname past in de ambitie van Royal Steensma. Het bedrijf wil groeien in afzet van grondstoffen voor brood. Het accent van de firma ligt nu vooral op banket.

Eigenaar Karel van Bennekom bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd en zocht daarom een overnamekandidaat. “We zijn erg blij en trots met deze overname”, vertelt Alfred Bruin, holding directeur van de Royal Steensma-groep. “Bak Speciaal is een schitterend, gezond familiebedrijf met een goed team medewerkers: kundig en betrokken.

Merknaam

Dit jaar blijft Bak Speciaal operationeel vanuit Nijkerk; het wordt daarmee de ‘broodtak’ van Royal Steensma. In 2020 worden de (productie)activiteiten en medewerkers overgeheveld naar de vestiging van Royal Steensma in Vlaardingen. De locatie in Nijkerk komt daarmee te vervallen en Karel van Bennekom stapt dan uit het bedrijf. De naam Bak Speciaal blijft gehandhaafd als merk. Bakkers en afnemers kunnen de Bak Speciaal-producten gewoon blijven betrekken.

bron: Royal Steensma

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen