J&D van den Brink Schilderwerken al ruim 5 jaar onderweg

Foto:

Ruim 5 jaar geleden namen de Nijkerkse broers Jeffrey & Davey van den Brink als jonge ondernemers de stap om samen een bedrijf op te starten.

Nu blikken ze terug op de afgelopen jaren.

“Nooit verwacht dat we er na een aantal jaren zo voor zouden staan, al zijn we er nog lang niet”,  aldus Jeffrey.

Davey voegt er aan toe: “Mijn motto is altijd geweest: ‘wie niet waagt wie niet wint’. Ik had niks te verliezen.”

Na ervaring te hebben opgedaan bij 2 andere schildersbedrijven dacht Davey 6 jaar geleden:  “Wat zij kunnen, kan ik ook. Vervolgens heb ik een bedrijfsauto gekocht en mijzelf vindbaar gemaakt op marketing gebied. Waarbij ik na korte tijd al inzag dat het mij niet alleen ging lukken, om de klussen af te ronden.”

Davey begon in eerste instantie het schildersbedrijf alleen: “Ik wilde eerst kijken of het bedrijf van de grond kwam.” Maar door de aanhoudende drukte sloot Jeffrey zich al snel aan bij het bedrijf. Inmiddels telt het bedrijf 6 medewerkers. Nog steeds komen de broers handen te kort. Jeffrey: “Ons doel is dat de klant tevreden is en jarenlang kan genieten van het geleverde schilderwerk. Daarnaast vinden wij dat de klant geen last moet ervaren tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat heeft een positieve uitwerking, merken wij”. Davey: “Wij weten wat we aan elkaar hebben. Wij hebben ieder onze specifieke kwaliteiten en vullen elkaar daarin goed aan. Daarnaast knijpen wij ons ook in de handen met de jongens, die wij hebben lopen. Wij werken samen als een team en zo zie ik het ook echt”

Doel

Davey: “Ons doel is een solide bedrijf in de regio te worden, waar mensen ons kennen als betrouwbaar en vakkundig. Daarnaast willen wij als jong bedrijf het schildersvak weer op de kaart zetten. Je merkt namelijk, dat er weinig doorstroom is vanuit het VMBO. Daar willen wij verandering in brengen, J&D van den Brink Schilderwerken biedt jong talent de mogelijkheid door te groeien in het schildersvak.”

Jeffrey voegt daar aan toe: “J&D moet een gevestigde naam worden. Waar dat toe zal leiden, ben ik zelf ook benieuwd naar. We blijven ons ontwikkelen en gaan door met de werkzaamheden die de klant van ons gewend is”

J&D van den Brink Schilderwerken

U vindt ons op Facebook, op internet en u kunt ons telefonisch bereiken: 06 246 73 707

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen