Topprestaties wedstrijdteams Badabounce

Foto:

Het was een druk weekend voor de wedstrijdteams van Dansschool Badabounce.

Zij deden zaterdag mee aan de Utrecht Dance Awards (UDA) en reisden zondag af naar Zwolle voor de finales van Check It Art.

De UDA is een landelijke streetdance/hiphop danswedstrijd, waar teams uit heel Nederland op afkomen. Er was dan ook veel concurrentie met gemiddeld 16 teams per categorie. The Next Episode werd knap 4e bij de categorie t/m 12 jaar en The 13th Formation leverde een super prestatie door in de zwaarste categorie 12 t/m 16 jaar met een 2e plek huiswaarts te keren.

In Schouwburg Odeon in Zwolle was het zondag tijd voor de finales van Check it Art; de danswedstrijd in diverse dansstijlen van Midden Nederland. Per categorie streden de beste teams uit de voorrondes voor een podiumplek. Voor The 13th Formation was er dit keer een 4e plek net naast het podium. Echter waren United (18 jr en ouder) en The Next Episode in topvorm en met zelfs en paar tienen als cijfer van de vakjuryleden behaalden beiden groepen een 1ste plek en mogen zich nu een jaar lang de kampioenen van Midden Nederland noemen in de categorie Streetdance/hiphop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen