Aanmelden voor het Torendiner kan

Foto:

De afgelopen jaren heeft de stichting ‘De Mooiste Verlicht’ hard gewerkt aan nieuwe duurzame verlichting voor de mooiste toren van Nederland.

Veel Nijkerkers hebben daaraan bijgedragen, bijvoorbeeld door te doneren of te sponsoren. Er is al een prachtig bedrag opgehaald!
Om het initiatief een laatste zetje te geven én om te vieren dat we zo ver gekomen zijn, organiseert de stichting een heerlijk diner. Dit diner gaat plaatsvinden op een unieke
locatie namelijk voor de mooiste van het land.

Tijdens deze gezellige avond met lekkere Nijkerkse hapjes en drankjes heeft u de mogelijkheid de toren te bezichtigen met een gids. Ook zal er bekend worden gemaakt hoe ver het staat met de aanlichting en of  er een datum is, wanneer het aanbrengen van de verlichting kan beginnen..

Aanmelden

De organisatoren willen u en andere vrienden, sponsoren en bedrijven, die ‘De mooiste verlicht’ steunen, van harte uitnodigen voor dit evenement.
Datum : Woensdag 19 juni 16.30 tot 20.30 uur
Locatie: De Mooiste toren van Nederland
Aanmelden kan via mail: [email protected]. De kosten voor het 3 gangendiner zijn vanaf € 35,- (dit is een vanaf prijs, uiteraard bent u vrij meer te betalen) inclusief  2 drankjes. Na betaling zal u toegevoegd worden aan de gastenlijst. De meeropbrengst van het diner komt natuurlijk volledig ten goede aan de verlichting van de toren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen