Gezin uit Hoevelaken beleefde Super Droomdag

Foto:

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor Sander en Marjon en hun kinderen Paulien, Rutger en Manon.

Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

In alle vroegte werden zij door Anja van Stichting Droomdag en Marjan van Stichting Opkikker, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Allereerst een rit in een gave sportauto en daarna op grote hoogte in een helikopter. En als kers op de taart werd het gezin rondgereden in een limousine als VIP’S begeleid door twee motoragenten. En dat was nog maar het ochtendprogramma, want na de lunch was er een creatief moment: een fotoshoot ter herinnering. Indrukwekkende vogels en wederom snelheid in de speedboot. Na een gezellig samenzijn met live muziek en het diner was er voor de kinderen een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee ze de dag nog eens kunnen herbeleven.
Binnenkort ontvangen zij een film en foto’s van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag verzorgt een overgetelijk, geheel verzorgde, (te) gekke dag voor een gezin, waarvan één ouder kankerpatiënt is of een levensbedreigende ziekte heeft, dan wel langdurig ziek is..Hierbij staan de dromen van het gezien centraal. Het jongste kind in het gezien moet jonger dan zestien jaar zijn..

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0