Moeizame start Optisport in Nijkerk

Foto:

Optisport is sinds 2018 verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het zwembad en de binnensportaccommodaties in de gemeente Nijkerk.

Na een moeizame start hebben beide partijen vertrouwen in een succesvolle toekomst.

Op 22 mei hebben Optisport en de gemeente Nijkerk een bestuurlijk overleg gehad. De aanleiding voor het overleg was de moeizame start van de samenwerking tussen beide partijen. Op 21 december 2017 zijn Optisport en de gemeente Nijkerk een samenwerking aangegaan voor 10 jaar. Optisport is tot 2028 verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van het zwembad en de binnensportaccomodaties.

Het eerste jaar was moeizaam. Veel dingen zijn anders verlopen dan vooraf verwacht met als gevolg ontevreden gasten. Met name de schoonmaak en de communicatie is voor Optisport nogĀ  een aandachtspunt. Optisport heeft daarom diverse acties ondernomen en zal deze de komende maanden gaan inzetten. Zo zal er een nieuwe teamleider komen voor de binnen en buitensportlocaties, zodat er meer duidelijkheid is voor de gebruikers.

Verbeterplan

In het bestuurlijk overleg van 22 mei hebben Optisport en de gemeente Nijkerk afgesproken, dat Optisport een plan maakt om tot een dergelijke verbetering te komen zodat de start van het nieuwe sportseizoen beter gaat verlopen. Op basis van deze afspraken hebben beide partijen vertrouwen op een succesvolle voortzetting van de samenwerking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen