Tiende Trekkertrek verdeelt 7300 euro

Het was een bijzondere zaterdagavond op het terrein van de familie Hijwegen.

De resultaten van de tiende Trekkertrek werden er bekend gemaakt. In het bijzijn van veel vrijwilligers, sponsoren werden de cheques uitgedeeld. De drie Veense kerken kregen ieder 1500 euro. Verder kregen het Sint Nicolaascomité, Kinderhospice Binnen veld, Stichting Benja, de Glind, EHBO NIjkerkerveen, De Veensche Kas, Kika en Nijkerk voor Gruisor ieder een cheque.

Huwelijksaaanzoek

De cheques werden uitgereikt onder meer door Henrianne Hijwegen Voor haar werd de avond werd heel bijzonder, toen haar liefje Christoffel Verschuur met een tractor kwam aanrijden. Hij vroeg haar op die manien ten huwelijk. Volmondig, maar geëmotioneerd zei ze ja. Daarna werd het koppel nog toegezongen.

Wethouder Dijksterhuis keek er naar en overhandigde de stichting vanwege het tienjarig bestaan een bijdrage van 100 euro.

Arjen Gerritsma was erbij en maakte de reportage, die in de fotoserie kunt bekijken.

Het totaalbedrag hadden we overgenomen van de collega’s van nijkerkerveen.org. Alleen was er een kleine rekenfout gemaakt. Het totaalbedrag is € 6.900,-, nog altijd een prachtig bedrag. In 2016 werd nog 3500 euro verdeeld, de jaren daarna werd het een beetje meer. Volgend jaar is het feest op 4 april.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0