Drakenbootrace dit jaar 21-09-19

Foto: Arjen Gerritsma

Met veel enthousiasme zijn de Stichting Drakenbootrace Nijkerk, samen met Watersportvereniging de Zuidwal bezig de organisatie voor de race op 21 september 2019 af te ronden.

De evaluatie van de Drakenbootrace 2018 heeft geleerd dat het besluit om van de Nijkerkse havenkom naar het wedstrijdwater bij de Zuidwal te verhuizen een goed besluit is geweest. Zowel qua wedstrijd als wat alle faciliteiten aan land was er van zodanig positief gevoel sprake dat ook de race in 2019 daar zal plaatsvinden.

Inschrijven

De inschrijvingstermijn is onlangs gestart en de eerste zeven teams hebben zich al opgegeven.
De inschrijvingsprijzen zijn niet verhoogd. Bedrijven betalen 300 Euro en Instellingen, sportverenigingen, familie- en buurtteams betalen slechts 100 Euro. In deze prijzen zijn ook een tweetal trainingsavonden mee inbegrepen onder begeleiding van het trainersteam van de Zuidwal .
Na afloop staat er weer een gezellige afsluiting met muziek gepland.
Training en deelname aan de wedstrijd zijn een perfect middel voor teamvorming zowel op sportief als op sociaal vlak. Kortom een uitdaging om mee te gaan doen. Zoek acht mede-racers en een trommelaar op. Stuurman/-vrouw wordt door de organisatie geleverd.
Om je aan te melden, ga je naar de site van de drakenbootrace.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden