Het VVV-informatiepunt bij Roodbeen geopend

Foto:

Maandagavond presenteerden de VVV Nijkerk en de agenda van Lekker Nijkerk” zich bij boekhandel Roodbeen aan evenementenorganisatoren, horeca en toerisme locaties. Toepasselijk ging dat vergezeld van een (lichte) maaltijd.

VVV

De VVV heeft een deel van een wand, waar Nijkerkse souvenirs, allerlei kaarten en andere toeristische informatie te vinden zijn naast een boekenkast met (internationale) reisinformatie.
Lisette Noordzij legde uit, dat mensen graag iets gratis meenemen. Daarom is er bij de voordeur van de winkel een rek met allerlei folders en flyers van gebeurtenissen in Nijkerk. Nijkerkse organisaties, die een evenement organiseren kunnen hun flyers daar gratis neerleggen.
Mochten mensen dan ergens heen willen, maar ze hebben geen vervoer, dan is dat geen probleem. De VVV verhuurt ook fietsen, zo liet ze weten.

Lekker Nijkerk

Lekker Nijkerk wil in allerlei opzichten “Nijkerk op de kaart te zetten”  Arnold Polinder legde uit, dat een belangrijk instrument daarbij de site van Lekker Nijkerk is en dan vooral de agenda op die site.  Daar kunnen organisatoren hun evenement op promoten door de happening toe te voegen aan de agenda. Dat zou een fluitje van een cent zijn. Na een akkoord van Lekker Nijkerk verschijnt een en ander in de agenda.

Dat moet nog wel groeien, want de agenda is nog lang niet gevuld. Deze avond was dan ook bedoeld om evenementorganisatoren het belang in te laten zien van de UITagenda en om ze te motiveren om hun evenementen online te zetten.

Maar goed het moet allemaal nog groeien, want Lekker Nijkerk is nu één  jaar actief, een van de drie waarvoor de stichting subsidie heeft gekregen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen