Hospice zoekt vrijwilligers

Foto:

Vrijwilliger worden op een bijzondere plek?

Bij het hospice ïs Jolanda Nijeboer er zeker van: ” Onze gasten, hun familie en naasten en ons team zijn blij met uw inzet.”

Hospice Nijkerk zoekt zorgvrijwilligers

Het werk van de zorgvrijwilliger is een bijzondere, waardevolle tijdbesteding. Zowel de gever als de ontvanger van de zorg ervaart de inzet als een verrijking.

Hospice Nijkerk biedt 24 uur per dag professionele zorg aan ongeneeslijk zieke mensen met een korte levensverwachting. De zorg wordt geboden door een team van verpleegkundigen. Daarin worden zij bijgestaan door zorgvrijwilligers, die wekelijks een dienst van vier uur invullen. Het hospice verzorgt een goede opleiding en begeleiding. Naar wens en in overleg kunnen zorgvrijwilligers ook ingezet worden bij terminale zorgvragers die de laatste levensfase thuis willen doorbrengen. Deze inzet gebeurt vanuit Hospice Nijkerk Thuis. De zorgvrijwilliger ontlast de mantelzorger, die daarmee de gelegenheid krijgt even tot rust te komen.

Informatiebijeenkomst

Wie vrijblijvend meer informatie wil inwinnen over het werk als zorgvrijwilliger is van harte welkom op de informatiebijeenkomst op dinsdagmiddag 3 september, aanvang 14.30 of op woensdagavond 11 september aanvang 19.30 in het hospice, aan de Vetkamp 23.
Aanmelden voor een informatiebijeenkomst kan via email: [email protected] Meer informatie over het vrijwilligerswerk is te vinden op de site van de hospice.

bijdrage van Jolanda Nijeboer

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0