Vreemde vogel in Nijkerk geland

Foto:

Op zaterdag 27 juli is een vreemde vogel geland op de Mooiste Toren van Nederland.

De vogel – door intimi al liefkozend Flami genoemd – voelt zich kiplekker in Nijkerk en wil blijven om wat meer van de omgeving te zien.

Na een kleine pauze in een bovenwoning aan het Plein is de vogel naar beneden gefladderd om op avontuur te gaan in de binnenstad. Flami blijft de hele zomer lekker in Nijkerk en wil zoveel mogelijk zien en beleven. Tips en uitnodigingen voor activiteiten en evenementen zijn welkom via de Facebookpagina Lekker in Nijkerk en Instagram: @lekkerinnijkerk

De roze allemansvriend gaat graag op de foto met iedereen die met Flami gezien wil worden. De foto’s, die men maakt en deelt met #flami #lekkerinnijkerk worden zoveel mogelijk ook door Flami gedeeld.

De mannen die spontaan een optreden verzorgden op het Plein zaterdag – de Sijnavezangers – wilden dolgraag een fotomomentje met de vrolijke flamingo.

Flami hoopte zaterdagavond nog een Airbnb te vinden om lekker uit te rusten. Het plan is om de komende dagen opnieuw het luchtruim te kiezen om een lekker Nijkerks avontuur te beleven.

Wie volgt Flami al en help je mee om hem de leukste tijd in Nijkerk te laten beleven? #flami #lekkerinnijkerk #nijkerk

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0