Zomer in Gelderland in Appel-Driedorp

Foto:

Achter de schermen Is men in Appel-Driedorp al druk bezig

Er wordt gewerkt, nagedacht, uitgeprobeerd en overlegd.

Het is ook niet niets immers… Meedoen met “Zomer in Gelderland” en daarmee strijden met andere deelnemende dorpen voor de eer én mooie titel “Mooiste van Gelderland 2019”.
En dat is dus precies waar Appel-Driedorp mee bezig is.

26 augustus

Op 26 augustus zal de karavaan van Omroep Gelderland neerstrijken op het landgoed van basisschool de Appelgaard, met van daaruit de hele dag een live radio-uitzending. Tijdens deze uitzending worden de Appelnezen en Driedorpers uitgedaagd om het gesprek aan te gaan, de mooiste plekjes in de buurt te laten zien, een grandioos bouwwerk in elkaar te zetten en al wat niet meer. Met als klapstuk van deze dag een live televisie-uitzending van het programma “Zomer in Gelderland” van 18.20 tot 18.55u!

Bijzondere dag

Appel-Driedorp wil van deze dag een bijzondere dag maken voor jong en oud. Mensen die graag willen helpen of alleen willen komen kijken naar hoe er met man en macht aan de verschillende opdrachten wordt gewerkt, zijn uiteraard van harte welkom.

Om half tien ‘s morgens wordt de grote opdracht live op de radio bekend gemaakt, terwijl het team bij “de Appelgaard” in de startblokken staat om aan de slag te gaan. Er is de hele dag van alles te beleven, maar het is ook belangrijk dat er voldoende publiek bij de live-uitzending aanwezig is.

Zorg dus dat u op tijd bent en scoor op deze manier vast wat mooie punten voor Appel-Driedorp.

Nijkerkerveen in 2014, Hoevelaken in 2013

Dit jaar is de tiende editie van het programma “Zomer in Gelderland“. De eerste aflevering is 5 augustus, de laatste 30 augustus.

In 2014 streed Nijkerkerveen om dezelfde eer, maar kwam niet in de buurt van de podiumplaatsen. De schik was er niet minder om. Een jaar eerder was Hoevelaken van de partij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0