Sigmaconsulenten helpen u verder

Consulent Marjan van den Bos
Foto:

Bent u 55 jaar of ouder en wilt u gratis informatie en advies.

Bijvoorbeeld over wonen, vrijwilligerswerk, daginvulling, de inzet van een vrijwilliger thuis, zorg of heeft u een andere vraag?

Neem dan eens contact op met Sigma. Ook familieleden en mantelzorgers kunnen bij de consulenten terecht.

De consulenten van Sigma helpen bij uw vragen op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Zoals; hoe zorg ik voor een prettige daginvulling? Wie kan me helpen bij mijn administratie? Hoe zorg ik ervoor dat ik de boodschappen kan blijven doen? De consulent kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie en vragen. Indien gewenst, krijgt u een advies hierover.

Vanzelfsprekend houdt u zelf de regie. Wanneer u dat wenst, kan de consulent met uw toestemming contact leggen met de daarvoor in aanmerking komende personen en/of instanties.

De medewerkers van Sigma staan ook voor u klaar als u eens met iemand wilt praten over het verlies van een dierbare, of omdat u zich eenzaam voelt. Het contact met Sigma kan eenmalig zijn, maar is soms ook voor wat langere tijd een steuntje in de rug.

De diensten van Sigma worden gefinancierd door de gemeente Nijkerk en zijn voor inwoners kosteloos beschikbaar. Een gesprek kan op kantoor plaatsvinden of bij u thuis. De consulenten werken onafhankelijk en hebben een breed netwerk waarvan gebruik wordt gemaakt.

Meer Informatie? Of een afspraak maken? Neem contact op met Sigma: 033-2474830

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0