Halter CNC Automation en Fastems bundelen krachten

Foto:

Halter CNC Automation uit Hoevelaken en Fastems uit Finland starten een joint venture.

Onderdelen van Fastems Systems GmbH, die gerelateerd zijn aan de R&D en productie van het Halter LoadAssistant portfolio worden overgebracht naar het nieuwe bedrijf Halter CNC Automation GmbH. Deze onderneming, die wordt gevestigd in Issum (Duitsland), gaat samen met Halter CNC Automation in Hoevelaken de Halter Group vormen.

Sinds de oprichting in 2013 heeft Halter nauw samengewerkt met Fastems bij de ontwikkeling en productie van de Halter LoadAssistant. Wouter van Halteren, CEO van Halter CNC Automation: “Deze joint venture creëert direct een unieke verkoop-, service-, productie- en engineeringomgeving, wat voor onze klanten de best denkbare klantervaring zal betekenen. Met de introductie van nieuwe modellen, zoals de Halter Big op de EMO, en het aanbieden van extra services zoals application engineering en consultancy, helpen wij onze klanten concurrerend en winstgevend te blijven. Nu wij de ‘Halter activiteiten’ van Fastems integreren in de Halter Group, kunnen we dit nog effectiever doen en op een wereldwijde schaal.”

Het is de bedoeling dat de joint venture op 30 september start. Wouter van Halteren (CEO) en Spela Zalokar (Managing Director), oprichters van Halter CNC Automation, gaan het management vormen van de Halter Group.

bron: MetaalNieuws

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden