Aartje van Drie nieuwe citymarketeer

Foto:

Stichting Citymarketing Nijkerk heeft vanaf 1 november 2019 een nieuwe Citymarketeer: Aartje van Drie.

Ze volgt Machteld Beekhuis, op die een nieuwe stap in haar carrière maakt. De Nijkerkse Aartje woont in het centrum, houdt van cultuur, muziek, koken, citytrips, natuur en uiteten gaan, maar bovenal van Nijkerk.

Voorzitter van de Stichting Citymarketing Nijkerk Han Verhoog: “Machteld is anderhalf jaar de drijvende kracht achter de marketing van Nijkerk geweest en heeft in die tijd veel bereikt. Daarvoor zijn we haar dankbaar en we wensen haar veel succes bij haar nieuwe uitdaging. Tegelijkertijd zijn we verheugd dat Aartje van Drie, een ervaren manager met een groot netwerk in Nijkerk, bij ons aan boord komt. Samen met Iris Lengkeek (marketingcommunicatie) en Henry Hamstra (evenementen en foto/video) hebben we een sterk team dat het merk Nijkerk verder op de kaart gaat zetten.”

Van Drie brengt ruim 10 jaar strategische en uitvoerende marketingervaring mee en is verheugd met haar nieuwe baan: “Ik heb ontzettend veel zin in deze prachtige uitdaging. Er is de afgelopen jaren veel werk verzet. Op die fundering kan ik verder bouwen en ontwikkelen. Nijkerk biedt zoveel moois, ik ontdek hier zelf steeds weer nieuwe dingen. Samen met het team willen wij deze verhalen zoveel mogelijk vertellen.”

Sinds 2018 wordt aan de opbouw van het merk “Lekker Nijkerk – Stad vol Smaak” gewerkt. Hierbij wordt Nijkerk gepositioneerd als een aantrekkelijke en gastvrije stad waar het lekker verblijven, recreëren, wonen en werken is. Het merk wordt steeds zichtbaarder op social media (Facebook en Instagram), maar ook bij de toegangswegen, in het centrum en bij de vele Nijkerkse evenementen.

De website lekkernijkerk.nl ontwikkelt zich tot hét platform waar men alle informatie voor een bezoek aan Nijkerk kan vinden. Verder is er een evenementenkalender, een welkomstpakket voor nieuwe inwoners en werken we met de scholen aan het project Lekker en Gezond. Ook komt er een leuke stadsgids en gaan we de communicatie richten op de omringende plaatsen. Nijkerk is te lekker om niet te bezoeken!

Dossier:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden