NOV heeft nieuwe voorzitter

Foto:

De NOV heeft sinds dinsdagavond een nieuwe voorzitter, de opvolger van Rob Veltink: Frans Poorter

Dat was een lichtpunt op de matig bezette najaarsvergadering van de NOV.

Licht zorgde nog op een andere manier wel voor hoofdpijn: de feestverlichting. Die moet half november opgehangen worden. Het is nog maar de vraag, of dat gaat lukken.

Feestverlichting

Vorig jaar is nieuwe feestverlichting aangeschaft en opgehangen. Die blijkt echter zwaarder dan de oude verlichting. Daarom moeten er nieuwe ankers en kabels gebruikt worden. Een kostenpost van duizenden euro’s. Dat is niet het enige probleem. Pandeigenaren moeten opnieuw toestemming geven voor het aanbrengen van de nieuwe ankers. Tot op de dag van vandaag heeft dat nog maar 25% gedaan. De NOV maakt zich dan ook zorgen , of alle toestemmingen er wel op tijd zijn.

Geen kerstballen maar vouchers

De NOV ontwikkelt samen met de BDU en Lekker Nijkerk een shop&winactie in de weken voor Sinterklaas en kerst. Het idee is, dat het winkelend publiek bij een aankoop van meer dan 15 euro een voucher ontvangt. De code op die voucher kan op een website ingevuld worden en daarmee heeft men kans op een prijs. Wekelijks verloot de NOV ongeveer 40 prijzen. De actie loopt zes weken. De BDU verspreidt voorafgaand aan de actie een magazine, waarin alles uitgelegd wordt

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden