Leer omgaan met HSP

Foto:

Vanaf woensdag 6 november wordt door Hans Haak bij Boekhandel Roodbeen de training “Leer omgaan met HSP” gegeven.

De training bestaat uit vier avonden en behandeld een aantal thema’s zoals het HSP brein, waardengericht keuzes maken, jouw kwaliteiten/talenten inzetten en hoe om te gaan met een vol hoofd. Deelnemers ervaren de interactie korte opdrachten als zeer positief.

Hans Haak: “Hoog sensitiviteit of gevoeligheid is gebaseerd op talloze gefundeerde en serieuze onderzoeksresultaten uit de hele wereld. Dit is zeker anders dan het label van een ‘esoterisch new-age-verschijnsel’. Die indruk zou je kunnen krijgen als je op internet in diverse fora of sociale netwerken onder het begrijp ‘hooggevoeligheid’ ziet wat er allemaal verkocht wordt en hoe hooggevoeligheid wordt beschreven. Het is niet alleen maar ‘super’ en het is ook niet het beroemde ‘zesde zintuig’. Hoog sensitieve mensen komen ook niet van een ‘andere planeet’ en zijn ook niet automatisch ‘hoogbegaafd’.”

Wil jij ook graag meer leren over jouw hoog gevoeligheid? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Graag reageren naar [email protected] . Voor de training vraag een kleine vergoeding van 90 euro die nodig is voor huur en materiaal.

Over Hans Haak?

Hans Haak woont in Nijkerk, samen met zijn vrouw en drie kinderen. Hij werkt als adviseur en coach bij een groot ingenieursbureau. Sinds 2011 is hij, naast zijn werk, in zijn eigen tijd gestart met een coachpraktijk voor hoog gevoelige mensen. Dit is ontstaan nadat hij zelf ontdekt had ook kenmerken van HSP te bezitten en daarna diverse professionele opleidingen heeft gevolgd. HIj geeft regelmatig lezingen, workshops en trainingen over dit onderwerp en treedt zo nu en dan op met zijn Handpan bij het HSP Congres en op straat voor KiKa. Zijn doel is om mensen de kracht van hun hoog gevoeligheid te laten ontdekken en in te zetten in het dagelijks leven, zodat ze een waardevol leven kunnen leiden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden