Bijeenkomsten rondom rouw en verlies.

Foto:

In november zijn er bijeenkomsten rondom rouw en verlies.

Het gaat om verlies bij overlijden en over levend verlies. Bij levend verlies is er niemand overleden. Het gaat om andere verlieservaringen zoals verlies van gezondheid, werk, verlies door echtscheiding. Ook dan kunt u rouwen.

De uitvaart: Hoe wilt u het? Wat is er mogelijk?

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Wim van de Veen welke keuzes er zijn bij het regelen van een uitvaart. Waren er vroeger vaste gebruiken en voorschriften, anno 2019 valt er veel te kiezen.
Aan het einde weet u wat handig is om op te schrijven voor uw naasten. Want Wim ervaart dat het voor nabestaanden veel rust kan geven als zij weten wat de wensen van de overledenen zijn. Een laatste wens boekje invullen kan hierin helpen. Dit boekje krijgt u mee naar huis.
De bijeenkomst is gratis, wel graag aanmelden via de website van de bibliotheek.

Datum: 13 november 2019
Tijd: 10.00-12.00 uur. U kunt vanaf 9.50 uur binnen lopen.
Locatie: Bibliotheek Hoevelaken: Meerveldlaan 22, Hoevelaken

Introductieles Yoga & afscheid Hoevelaken

Op twee avonden kunt u gratis meedoen met een introductieles Yoga & afscheid. Een yogales voor mensen die recent of al langer geleden een verlieservaring hebben gehad.
Rouwen kost energie en kan lichamelijke klachten geven. Yoga docent Adriaan van Ek laat u ervaren hoe yoga je weer in contact brengt met uw lijf. Ook mensen zonder yoga-ervaring kunnen meedoen. De Yoga les duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is er mogelijkheid om na te praten en wat te drinken.
De les wordt gegeven in een kleine groep van ongeveer 10 personen. Daarom vragen wij u aan te melden via de website.

Data: 13 en 27 november
Tijdstip:19:30 – 20:45 uur
Locatie: Yoga Studio Hoevelaken, Drs. W. van Royenstraat 1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden