Vrijwilligers gezocht voor het Vakantiespektakel

Foto:

Op 23 augustus begint het Vakantie Spektakel weer. In de laatste week van de vakantie wordt het KERMIS naast winkelcentrum Paasbos!

Samen met de Zomerfeesten begint de matjesmarkt van het Vakantiespektakel in de stad op het Plein. Kinderen mogen hun eigen spulletjes komen verkopen en natuurlijk weer hun eigen verzameling aanvullen. Maandag start de opening en daarna kan het Spektakel beginnen!
Uiteraard met een ouderwetse doedag. Dinsdag worden er hutten gebouwd en die worden woensag omgebouwd tot kermisattrakties. ’s Middags mag dan iedereen (vaders, moeders, opa’s en oma’s) een rondje kermis komen doen. Donderdag is de dag dat er gesurvivald wordt. De vrijdag wordt afgesloten met een speurtocht door de wijk en vissen vlakbij Hoop op Geluk.
Belangrijk voor dit jaar is dat kinderen zich inschrijven voor de activiteiten-survival en speurtocht. Per begeleider mogen er 10 kinderen meedoen, dus hoe meer begeleiders, hoe meer kinderen er mee kunnen doen. Ieder kind dat mee doet aan het vakantiespektakel moet eerst een deelnemersformulier invullen. Alle kinderen van 6-14 jaar mogen meedoen. Een dagkaart kost  2,50 en kan aan de kassa van het vakantiespektakel gekocht worden Er zijn nog vrijwilligers nodig die ouder zijn dan 15 jaar. Meld jezelf dan aan via de site of bel 033-2463781. Meer informatie over het vind je op de site van het vakantiespektakel. Hierop is ook verdere info te vinden over de weekactiviteiten, of kijk op facebook.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen