Circus komt met veel dieren

Foto:

Een beetje vreemd gezicht voor wie binnenkort langs het grasterrein in het Paasbos rijdt.

Daar bouwt namelijk een circus haar grote tent op en geeft aldaar een vijftal voorstellingen.

Sinds kort in een grote tent

De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, is erin geslaagd binnen korte tijd een compleet circus uit de grond te stampen. Vorig jaar april zijn zij begonnen met een klein tentje en enkele wagens. Hun formule bleek een groot succes. Onlangs vonden ze de tijd al rijp tijd om met een grotere tent langs Nederlandse dorpen en steden te gaan.

Dennis presenteert Friese paarden in vrijheid, maar ook schattige pony’s. Daarnaast acht prachtige witte Herdershonden, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur. De exotische vogels van Rafaela doen allerlei kunsten. Het kamelen-paar Mouwi en Angalie maken dit seizoen voor het eerst hun opwachting in Oosterse sferen. Ook artistiek ontbreekt het hooggeëerd publiek het aan niks, acrobaten in de lucht en in de piste laten hun halsbrekende kunsten zien.

Terug naar het wilde westen gaat men met een cowboyshow, lasso’s vangen en zweep slaan. Bij het messen werpen zit groot en klein op het puntje van de stoel. Natuurlijk ontbreekt ook de clown niet.

De voorstellingen

Vrijdag 8 november 2019 Aanvang om 19:00
Zaterdag 9 november 2019 Aanvang om 15:00 en 19:00
Zondag 10 november 2019 Aanvang om 11:00 en 14:00
Voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag om 19:00 gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10 naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats.
Online reserveren via de website van het circus wordt aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen