Hartje Hoevelaken: 500 prijzen in Najaarsactie

Foto:

Op zaterdag 16 november, de week voor de Sinterklaasintocht, gaat in het centrum van Hoevelaken de jaarlijkse Najaarsactie van start.

Ook dit jaar hebben de ondernemers weer vele mooie prijzen beschikbaar gesteld en zijn er maar liefst vier trekkingsmomenten, waardoor bijna iedereen wel een kans maakt om te winnen.

Stempelen maar

Vanaf 16 november liggen de stempelkaarten in de winkels. Bij besteding van iedere € 5,-, in de deelnemende winkels van Hartje Hoevelaken, ontvangt de koper een stempel. Bij 20 stempels is de kaart vol. De volle kaarten kunnen worden ingeleverd bij Keurslager Steltenpool, Jumbo, Albert Heijn en bySon/DuoDuo. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster op de winkelruit.

Helikoptervlucht

Op zaterdag 23 november, zaterdag 30 november, zaterdag 7 december en woensdag 11 december worden telkens uit alle ingeleverde kaarten een aantal winnaars getrokken. Volle kaarten kunnen tot één dag voor elke trekking worden ingeleverd. Er zijn deze editie weer honderden prijzen te winnen, variërend van amandelstaven tot cadeaubonnen voor mooie producten van de diverse winkels. De hoofdprijs is een spannende ervaring voor twee, een helikoptervlucht boven Hoevelaken en omgeving. Ook degenen die in de voorrondes al een prijs hebben gewonnen dingen gewoon weer mee voor de fantastische hoofdprijzen.

Feestelijke uitreiking 14 december

De uitreiking van de hoofdprijzen vindt dit jaar plaats tijdens de eerste kerstmarkt in Hartje Hoevelaken. Zaterdag 14 december is iedereen welkom om in het sfeervolle winkelhart te struinen tussen de ruim 30 kramen. Om 16.00 uur worden midden op De Brink de hoofdprijzen uitgereikt.

De jaarlijkse Najaarsactie en de feestelijke prijsuitreiking vormen elk jaar weer een populair hoogtepunt in het programma van Hartje Hoevelaken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden