Vragen over schilderen? Willem Van Domselaar heeft het antwoord

Foto:

Willem van Domselaar is de zoon van Willem van Domselaar. Diens vader heette Wijnand, maar zijn vader heette ook weer Willem.

Zo is de naam al meer dan 100 jaar verbonden aan het schildersbedrijf en zal er ook aan verbonden blijven. Oud en vertrouwd, niet alleen in het professionele schilderwerk, maar zeker ook in het advies aan klanten in de winkel.

Huis

De winkel biedt eigenlijk alles wat er op schildersgebied te koop is. Niet alleen om het huis van binnen en van buiten weer piekfijn in orde te houden of te krijgen krijgen. Je vindt in onze Sigma Selectshop een uitgebreide collectie verven: Sigma en Histor, de Histor One lijn, Rambo beitsen, Wyzonol, en Cépé interieurbeitsen om uw meubels een nieuwe frisse look te geven! We hebben hiervoor Histor One krijtverf, in alle kleuren te mengen. Keuze uit duizenden basis- en mengkleuren; voor verf en muurverf.

Sommige muren wil je misschien niet verven, maar behangen. Ook daarvoor kun je bij Willem van Domselaar terecht. In de winkel vind je een ruime keuze in wandbekleding zoals glasweefsel en behang van o.a. de merken : Intervos, Noordwand, AS Creations, @Walls, Rasch, BN en Esta.

Creatief schilderen

Ook voor het creatieve schilderen vind je veel spullen in de winkel. We verkopen Talens schilderdoeken in allerlei maten, AMSTERDAM acrylverf in meer dan 70 kleuren en specialities. Hulpmiddelen voor acrylverf, penselen, paletmessen, teken- en schilderbloks in allerlei soorten en afmetingen, schildersezels en nog veel meer andere produkten voor de kunstschilder.

Lijsten

Als je nu zelf een mooi schilderij gemaakt hebt, moet er natuurlijk nog een lijst omheen. ook die maken we bij Van Domselaar. Dat doen we al meer dan veertig jaar. Je kunt bij ons terecht voor al je inlijstwerk zoals foto’s, reproducties, borduurwerk, kleding, diploma’s, geboortekaartjes, vakantieherinneringen, kunstwerken en ga zo maar door. Bijna alles is mogelijk.

Loop onze winkel aan de Kloosterstraat 6 eens binnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen