Initiatief John033 omarmd

35 ondernemers onder de 40 jaar kwamen op een initiatief van onder andere Bart Nieuwenweg (Draad) af.

John033 (Jong Ondernemend Hoevelaken Nijkerk) gaat proberen deze ondernemers te verenigen. De Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk zou graag zien, dat ook deze ondernemers zich verenigen. Waarom niet? Er zijn tenslotte vergelijkbare clubs in omliggende gemeenten succesvol. Dus waarom niet in Nijkerk, waar zo’n club overigens in het verleden al eens heeft bestaan.

Pubquiz

Deze John033avond kende een andere opzet dan de meeste BHNbijeenkomsten. Althans op de eerste avond in het Tabakshuis. En paar rondjes pubquiz, die lang genoeg waren om ook te kunnen netwerken, gingen er wel in. En een spelletje spelen is sowieso leuk.

TEDtalks

Tussen de rondes door korte lezingen, TEDtalks.
De ene ging over virtuality reality (DRI-VR) tijdens rijlessen. Pieter Roordink (33 jaar) vertelde er over. Wat begon als een idee om eigen cursisten iets extra’s te bieden is in twee jaar uit gegroeid tot een product, waar andere rijschoolhouders veel interesse in tonen.

De tweede ging over hottubs. Chiel Kraai (27 jaar) heeft zijn onderneming (Welvaere) sinds 12 november aan de Amersfoortseweg 96, waar eerst Crea zat. De kern van zijn verhaal: laat je medewerkers vooral hun eigen ding doen, geef ze verantwoordelijkheid, maar laat ze vooral zelf beslissen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0