Sushi Workshop bij de Jumbo in Nijkerk

Foto: Sushi Meester

Op dinsdag 17 december ’19 om 18.00 uur organiseert de Sushimeester een Sushi Workshop in de Jumbo van Nijkerk (bij de koffie corner).

Bij deze Sushi Workshop ligt het niveau hoog

Na deze Sushi Workshop heeft u voldoende kennis in huis om met kerst een supermooie schaal sushi te maken, van eenvoudige tot zeer moeilijke, de één nog lekkerder dan de andere.

De Workshop zelf bestaat uit eerst 6 rondes sushi maken, waarin u begint met de makkelijkste sushi en eindigt met maken van hele moeilijke sushi. U mag ze allemaal direct proeven! Dit duurt ongeveer 2 uur en de laatste anderhalf uur is het vrij maken. De gemaakte sushi is veel meer dan een maaltijd, u heeft de mogelijkheid om een flinke hoeveelheid eigengemaakte sushi mee naar huis te nemen.

Verschillende soorten sushi

De Sushi die bij deze Workshop gemaakt worden zijn: nigiri inari, maki (simpele rol), uramaki (inside out rol), rainbow rol, temaki (handrol, puntzak), gunkan maki (bootjes sushi). Deze namen zeggen u welllicht op dit moment niet zoveel, maar na de workshop is dat totaal anders.

Er wordt gewerkt met een verscheidenheid aan bijzondere ingrediënten, sauzen, smaakmakers en kruiden waarmee u tijdens de workshop een schat aan kennis in huis haalt. Tijdens de Sushi Workshop is er ook mogelijkheid om Sushi boodschappen te doen, zodat u ook thuis aan de slag kunt. U krijgt de recepten van het maken van sushi rijst mee en ook wat u verder nog nodig heeft. En als er vragen achteraf zijn dan kunt u altijd met de Sushimeester contact opnemen.

Wilt u mee doen aan de Sushi Workshop?

Deelname aan de Sushi Workshop kost 29,00 euro per deelnemer en is inclusief alle materiaal en ingrediënten. U hoeft alleen uzelf mee te nemen en flinke trek!

Aanmelden kan via het Aanmeldformulier te vinden op: www.sushimeester.nl/Agenda/#Nijkerk

Sushimeester is gevestigd in Nijkerk en organiseert Sushi Workshops en andere Japanse kookworkshops door heel Nederland. Een overzicht van alle data en plaatsten is te vinden op: www.sushimeester.nl/Agenda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden