ABZ Diervoeding neemt deel van H.W. Koning over

Foto:

De diervoederactiviteiten van Fa. H.W. Koning worden per 2 december overgenomen door ABZ Diervoeding.

Hierdoor blijft de continuïteit voor de klanten van Fa. H.W. Koning gewaarborgd.

Geen bedrijfsopvolging en een toenemende regeldruk aangaande de veehouderij hebben Klaas , Johannes en Berber Koning doen besluiten een stapje terug te doen. De keuze voor ABZ Diervoeding was een logische stap en onderstreept het vertrouwen dat de familie Koning heeft in ABZ Diervoeding met het oog op de samenwerking die het bedrijf 50 jaar geleden is gestart met het toenmalige Sikma Veevoeders, nu ABZ Diervoeding.

Vanaf 2 december 2019 zullen alle activiteiten met betrekking tot mengvoeders, enkelvoudige voeders, ruwvoeders en kunstmeststoffen en de bijbehorende advisering overgedragen worden aan ABZ Diervoeding. Behalve dat er een bulkwagen met de naam ABZ Diervoeding het erf op rijdt, verandert er voor de klanten van Fa. H.W. Koning niet veel. Uitgangspunt blijft dat de klanten worden voorzien van de beste kwaliteit diervoeders en bijbehorende advisering.

De activiteiten met betrekking tot lava3, krijt, rapsodie, kuilplastic, stro en strooisels blijft Fa. H.W. Koning zelfstandig doorzetten op locatie Winsum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden