Uitnodiging vrolijk, eigenzinnig en écht onweerstaanbaar

Foto:

Dat is typisch theo! Zijn monturen trekken nu eenmaal aandacht.

Het is excentriek design uit Antwerpen. De kleurrijke theo-collectie kent veel diversiteit. Fris en tegendraads. Topstukken zijn het. In november en december kunt u weer heel veel modellen uitgebreid bekijken en opzetten. Niet in België, maar bij ons. Bij Optiek Verkerk. Tijdens de theo-dagen zijn onze winkels in Nijkerk en Amersfoort speciaal ingericht als galerie. Met brillen natuurlijk. Maar ook brillenkunst, Belgisch bier, verse friet en luxe bonbons.

Theo loves you

theo draag je met trots. De bril laat zien wie je bent, onderstreept je karakter. Dat is het familiebedrijf in Antwerpen toevertrouwd.

Bij theo eyewear werken ruim dertig designers en makers. De opvallende brillen zijn wereldwijd te koop. Het eerste montuur is uit 1989, een idee van Wim Somers en Patrick Hoet. De twee opticiens zochten iets speciaals voor hun klanten, maar het was er niet. Wat zij creëerden was baanbrekend! theo is levenslustig en biedt een bonte mix van kleuren. Oorspronkelijk sprak theo met zijn collectie enkel de avant-garde aan. Later vielen de brillen echter ook bij een breder publiek in de smaak. Maar theo heeft altijd een zwak gehad voor de individualist.

Plezierig draagbaar en artistiek. Dat is theo.

Eventdata

Nijkerk
7 december

Amersfoort

12 december (begint koopavond)
13 december en 14 december
19 december (begint koopavond)
20 en 21 december

Optiek Verkerk ziet u graag. Tot dan!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden