Samen maken we Nijkerk mooier. Wie doet mee?

NIJKERK – Is Nijkerk úw stad en ligt het u na aan het hart hoe we hier samenleven? Dan kunt u uw verhaal kwijt bij Woningstichting Nijkerk tijdens een belanghoudersbijeenkomst op woensdag 5 juni.WSN zoekt 25 Nijkerkers die willen meedenken over het mooier maken van het wonen en leven in onze stad. Naast inwoners, leveren ook 25 vertegenwoordigers uit zorg, wonen en welzijn in Nijkerk hun bijdrage aan deze bijeenkomst. Het programma op woensdagmiddag 5 juni duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Interesse om deel te nemen? Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.wsnijkerk.nl.

NIJKERK – Is Nijkerk úw stad en ligt het u na aan het hart hoe we hier samenleven? Dan kunt u uw verhaal kwijt bij Woningstichting Nijkerk tijdens een belanghoudersbijeenkomst op woensdag 5 juni.

WSN zoekt 25 Nijkerkers die willen meedenken over het mooier maken van het wonen en leven in onze stad. Naast inwoners, leveren ook 25 vertegenwoordigers uit zorg, wonen en welzijn in Nijkerk hun bijdrage aan deze bijeenkomst. Het programma op woensdagmiddag 5 juni duurt van 15.00 tot 18.00 uur.

Interesse om deel te nemen? Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.wsnijkerk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen