Twee ondernemers blij met nieuwe plek op de Arkerpoort

Foto:

Binnenkort verreist voor twee ondernemers een mooi nieuw pand op de Arkerpoort.

Bijzonder hieraan is dat het pand wordt gebouwd voor twee verschillende ondernemers, op twee aan elkaar grenzende kavels. Met de verkoop van de twee kavels is de Arkerpoort bijna ‘uitverkocht’.

Op vrijdag 13 december tekenden wethouder Broekman met meubelmakerij Kroon en met beheermaatschappij Brunink Beheer de koopovereenkomst. Wethouder Broekman: “De ondernemers hebben heel bewust voor deze locatie gekozen vanwege de goede ontsluiting en hoogwaardige uitstraling van het terrein. Het is mooi dat zij de Arkerpoort komen verrijken met hun ondernemingen, én dat wij ze die plek nog kunnen bieden op het terrein. Op de Arkerpoort vinden we nu een veelheid aan bedrijven die allemaal hun steentje bijdragen aan het Nijkerkse ondernemersklimaat. De ondernemingen van de heer Kroon en de heer Brunink zijn een mooie aanvulling hierop.”

Daarnaast biedt de nieuwbouw mogelijkheid om een duurzamer pand te realiseren. Op de twee kavels komt één pand in de vorm van een soort twee-onder-een kap. De beide ondernemers kennen elkaar goed en hebben daarom besloten de handen in één te slaan bij het realiseren van een bedrijfspand.

De heer Kroon: “Meubelmakerij Kroon levert maatwerk meubels. De klant is voor ons het belangrijkste, we luisteren naar hun wensen en spelen daarop in met onze kennis en kwaliteit. Een van de belangrijke onderdelen van het nieuwe pand op de Arkerpoort is een grotere werkplaats en de mogelijkheid om efficiënter te werken.”

De heer Brunink: We zijn blij dat we een duurzaam, hoogwaardig en toekomstbestendig pand kunnen bouwen op deze mooie plek. En mooi dat we samen kunnen optrekken bij de bouw, één plus één is dan toch echt meer dan twee!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden