Nijkerkse dode bij ernstig ongeluk op A30

Barneveld - Op woensdagmiddag rond de klok van 13:25 uur is er een ongeluk gebeurd op de A30 te Barneveld. Hierbij zouden een vrachtwagen en bestelbus bij zijn betrokken. Ook is er een traumateam uit Amsterdam voor onderweg. De politie heeft de A30 vanaf Barneveld-Noord richting Barneveld volledig afgesloten voor verder verkeer. De politie gaat een uitgebreid onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Er is veel schade ontstaan bij het ongeval. Meer info volgt.

Een bestelbus knalde achter op een vrachtwagen, het slachtoffer is daar bij overleden. 

De A30 vanuit de richting lunteren tot de A1 blijft voorlopig dicht. 

Een Drone team van de politie is ter plaatse om het ongeval vanaf boven vast te leggen.

Update aanrijding A30 #Barneveld: Het slachtoffer is een 49-jarige man uit Nijkerk. De toedracht wordt nog onderzocht door onze afdeling Verkeersongevallenanalyse.
Barneveld - Op woensdagmiddag rond de klok van 13:25 uur is er een ongeluk gebeurd op de A30 te Barneveld. Hierbij zouden een vrachtwagen en bestelbus bij zijn betrokken. Ook is er een traumateam uit Amsterdam voor onderweg. De politie heeft de A30 vanaf Barneveld-Noord richting Barneveld volledig afgesloten voor verder verkeer. De politie gaat een uitgebreid onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Er is veel schade ontstaan bij het ongeval. Meer info volgt. Een bestelbus knalde achter op een vrachtwagen, het slachtoffer is daar bij overleden. De A30 vanuit de richting lunteren tot de A1 blijft voorlopig dicht. Een Drone team van de politie is ter plaatse om het ongeval vanaf boven vast te leggen. Update aanrijding A30 #Barneveld: Het slachtoffer is een 49-jarige man uit Nijkerk. De toedracht wordt nog onderzocht door onze afdeling Verkeersongevallenanalyse.
Foto:

BARNEVELD – Bij het ongeluk op de A30 bij Barneveld is woensdagmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen.

Vlak voor de aansluiting met de A1 knalde een bestelbus achterop een vrachtwagen. Het slachtoffer bij het ongeluk op de A30 is een man (49) uit Nijkerk. Vanwege het ongeluk was de snelweg bij Barneveld tot ongeveer 16.20 uur dicht. Er is uitgebreid politie-onderzoek gedaan.

Ter hoogte van knooppunt Maanderbroek kon het verkeer richting Amersfoort omrijden via de A12, A27 en A28.

bronL

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen