Vier juli weer stadsgolf

Foto:

Stadsgolf vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juli

Wegens groot succes van de vorige jaren heeft Rotary Club Nijkerk besloten om ook dit jaar weer een Stadsgolf te organiseren. Twee keer eerder was met het evenement veel geld opgehaald voor goede doelen. Er zal weer een geweldig parcours van minimaal zestien bijzondere holes uitgezet worden door de (binnen)stad van Nijkerk.

De holes kunnen in een park liggen, in een fabriek, op een dak, maar ook in de winkelstraat, of zelfs ín een winkel. Sponsors zullen deze holes inrichten wat hen een mooie kans biedt om hun bedrijf op een ludieke manier aan Nijkerk te presenteren. Meestal voorzien van een kleine versnapering. Zo was er de vorige keer een bijzondere hole die startte op het dak van Univé, een die dwars door de pianowinkel van Verhoog liep en bij de havenkom moest men de bal over het water heen slaan. “Een unieke manier om de inwoners van Nijkerk eens op een andere manier te laten kennismaken met je bedrijf”, zo vindt Henk Luigjes namens HLG accountants en adviseurs, voor de derde keer de hoofdsponsor van deze stadsgolfdag.

Iedereen kan meedoen

Zet deze dag alvast in je agenda. Vorm een flight van 4 personen met vrienden, familie, buren of collega’s en ervaar Nijkerk eens op een hele andere manier en geniet van een gezellige middag. “Ervaring met golf is absoluut niet nodig om een geweldige middag te hebben, dus iedereen kan meedoen met een flight van 4 personen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ballen en de golfclubs zijn te leen als deelnemers die niet zelf hebben”, licht Bertil van de Ridder toe als een van de organisatoren vanuit Rotary Nijkerk. Na het golfen zelf gaat het evenement verder met een afsluitend feest. De ingrediënten zijn: muziek, eten, drinken, ontmoeten en uiteraard de prijsuitreiking!

Golfen voor Nijkerkse goede doelen

Zwerfboekstation was in 2017 een van de goede doelen

Rotary Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengsten van het evenement komen ten goede aan goede doelen die binnenkort bepaald worden. Zo hebben mensen een leuke dag en steunen ze tevens goede doelen. Dat is waar Rotary voor staat, met haar ruime 1,2 miljoen leden over de hele wereld, waarvan ruim 30 in Nijkerk.

Deelnemen of sponsoren?

Meer informatie over het Rotary Stadsgolf is te vinden op www.rotarynijkerk.nl. De eerste deelnemende flights en hole-sponsors hebben zich inmiddels alweer aangemeld vanuit hun enthousiasme van vorig jaar. Aanmelden voor een flight van 4 personen of aanmelden als sponsor van een hole kan via de website of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden