Rëunie 10 jaar Expeditie Corlaer (video)

Foto:

15 mei organiseert het Corlaer College een reünie, omdat Expeditie Corlaer dit jaar voor de tiende keer georganiseerd wordt.

De reünie is voor (oud)leerlingen en (oud)docenten.

“The place to be” tussen 16:00 tot 18:00 uur is het Smaakfestival naast het stadhuis.  Alle mensen, die komen hebben automatisch ook een toegangsbewijs voor het Smaakfestival aansluitend op vrijdagavond.

De organisatoren: “Het is een reünie en zou het leuk zijn als iedereen zoveel mogelijk mensen zijn uit ieder team. Benader anderen dus gerust en help mee om zoveel mogelijk expeditieleden bij elkaar te krijgen!!”

10 jaar Expeditie Corlaer

Leerlingen van het Corlaer College zetten zich al 10 jaar in voor verschillende maatschappelijk projecten. Ze zijn de afgelopen jaren naar Suriname, Burkina Faso, Oeganda, Peru, Zuid-Afrika, Taiwan, en Roemenië gereisd. Maar ook in Nederland waren er mooie projecten. Expeditie Kikano heeft de Elfstedentocht geroeid. Een greep uit de stichtingen waar de expeditieteams zich voor hebben ingezet: Kika, Opkikker, Vrienden van Meander, Bake for Life, Stichting YuYaYu, Benja, Pearl Foundation, Stichting STSN, Duchenne, Vrienden voor Nicaragua, Tika Foundation, Spieren voor Spieren. Niet alleen waren de expedities waardevol voor de projecten, ook de leerlingen zelf hebben hard gewerkt aan hun leerdoelen en zijn persoonlijk gegroeid. Een mooie ervaring voor het leven.

Wil je nu al terugblikken, kijk dan eens hier:  Daar staan berichten, die teruggaan tot 2011.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden