Fleur Bakker tekent voor Sjors Sportief en Creatief

Foto:

Vanmiddag 18 februari was de aftrap van Sjors Sportief en Sjors Creatief in De Horizon in Nijkerkerveen.

Wethouder Nadya Aboyaakoub kwam daarheen om de prijs voor de mooiste tekening op de flyer uit te reiken aan Fleur Bakker. Zij won daarmee een prijs voor de hele klas

Sjors Sportief en Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met 37 sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Nijkerk.

Elke sport- en cultuurvereniging heeft de mogelijkheid gehad zich aan te melden waarna alles is gebundeld in een online Sjors boekje. Verder is er dit jaar een flyer verspreid die deze week wordt aangeboden aan alle kinderen in Nijkerk.

Ook is er een app, die de kinderen kunnen downloaden (Sjors Sportief/Creatief). In het aanbod staan allerlei leuke clinics/trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Vanaf nu kunnen kinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl en meedoen aan de clinics.

Nijkerk Sportief en Gezond zorgt voor de introductie van Sjors Sportief en Creatief in de gemeente Nijkerk met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten. Voor meer vragen over dit project, mail naar [email protected]

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden