Omdat uit elkaar gaan ook samen kan

Foto:

Jullie gaan scheiden. Of jullie willen niet meer samenwonen.

Dan komt er een hoop op jullie af.

Hoe regelen jullie de financiën? Wie blijft er in het huis? Hoe maken jullie goede afspraken over de kinderen? En wie kan daarbij helpen? De emoties maken het niet gemakkelijker om alles helder op een rij te zetten. Laat staan het met elkaar eens te worden.

Wij begrijpen dat

A+B Scheidingsmediation is een klein kantoor dat gespecialiseerd is in hulp bij scheidingen en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan een ouderschapsplan opstellen, alimentatie berekenen of het vermogen verdelen. We begrijpen dat het hele proces vaak emotioneel en moeilijk is. En we hebben de kennis en ervaring om jullie er doorheen te helpen.

We regelen het samen

Kiezen jullie voor onze begeleiding? Dan houden jullie de scheiding in eigen hand. Samen trekken we op tijdens het hele proces, van eerste overleg tot nazorg achteraf. Hoe doen we dat?
We regelen de formele aspecten, zoals het opstellen van het convenant
We zorgen voor een duidelijk overzicht van jullie financiën en de keuzes die jullie maken.
We begeleiden jullie tijdens gesprekken.

Betrokken en deskundig

Bij A+B Scheidingsmediation zijn jullie zeker van volledig maatwerk, één aanspreekpunt en veel aandacht voor de kinderen. Daarnaast zijn wij een neutrale, deskundige partner en staan wij voor professionele begeleiding waarbij wij voor specifieke vragen, indien nodig, ook terecht kunnen bij ons netwerk van advocaten, fiscalisten en (kinder)psychologen.

En het werkt!

Onze aanpak heeft een gegarandeerd resultaat. Met onze deskundige scheidingsbegeleiding zorgen we voor:
een hoge slaagkans: circa 75% komt er in goed overleg samen uit;
geen beschadigde relatie door een juridische procedure: het proces is gericht op jullie toekomst en die van eventuele kinderen;
financiële rust: jullie weten wat ieder van jullie heeft aan inkomen en pensioen en wie wat betaalt;
een uitvoerbaar ouderschapsplan: met afspraken over eventuele kinderen (co-ouderschap of een omgangsregeling) en alimentatie.

Bel gerust

Zijn jullie geïnteresseerd in onze hulp? Of hebben jullie een vraag? Neem dan gerust contact op. Telefonisch: 033 – 203 0176 of per e-mail op [email protected], [email protected] of [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden