Er is meer mogelijk dan je denkt

Foto:

Of je nu droomt van je eigen plek of groter wilt wonen, het is belangrijk dat je hypotheek op jouw persoonlijke situatie aansluit.

Als starter is het door de explosieve stijging van de huizenprijzen lastiger om een huis te kopen dan bijvoorbeeld 5 of 10 jaar geleden. Dit betekent niet dat dit onmogelijk is. Financieel adviseur Robert de Jong: “Vaak is een eerste huis kopen bereikbaarder dan je denkt. Zo zat ik laatst om tafel met een jong stel dat volgens een online hypotheek berekening geen huis kon kopen. Tijdens het persoonlijke gesprek bleek dat er meer mogelijk was dan zij van tevoren dachten. Wist je bijvoorbeeld dat je (groot)ouders op meerdere manieren kunnen helpen?”

Verduurzamen loont

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Bijvoorbeeld een lagere energierekening en meer wooncomfort. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu. Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Laat je eens écht goed adviseren

Wat je woonsituatie ook is, er is vaak meer mogelijk dan je van te voren denkt. Directeur Rabobank Nijkerk, Paul Verhoef: “Een hypotheek sluit je niet dagelijks af en heb je voor een lange tijd. Laat je daarom eens écht goed adviseren. Ondanks dat veel zaken online geregeld kunnen worden, vinden veel mensen het belangrijk om over geldzaken met iemand om tafel te zitten. Onze deur staat normaal gesproken altijd voor iedereen open. In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen. Onze adviseurs geven je graag per video of telefonisch persoonlijk advies.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden