Zorgmedewerkers krijgen taart

Foto:

Er is al veel over gezegd en geschreven maar de mensen in de zorgsector verdienen deze dagen heel veel extra waardering, aldus Nico Fiegen. voorzitter van de Businessclub van Sparta Nijkerk.

Om dat te onderstrepen trakteerde de Businessclub van Sparta Nijkerk alle medewerkers van Verzorgingscentrum De Pol, Huize St. Jozef en Verzorgingshuis Arkemheen op een heerlijke slagroomtaart. Namens de Pol reageert Susan Bonnecroy- Onnink: “Wat een superleuke actie van Sparta Nijkerk. We hebben de taart, zij het vrijwel afzonderlijk van elkaar, met smaak opgegeten!” Corina van Hoorn van Arkemheen zei:”Wat een leuk idee. Dit wordt door onze mensen zeer op prijs gesteld!”

Fiegen benadrukt, dat er ook binnen zijn club zeker in deze tijd heel veel waardering is voor de mensen die werkzaam zijn in deze branche: “Zeker in deze tijd zijn de bewoners van deze huizen volledig aangewezen op verpleegkundigen en andere medewerkers. Dat vraagt nóg meer van die mensen. Wij vonden het dus volledig terecht om deze mensen nog eens een hart onder de riem te steken. Zij hebben al zware weken achter de rug en er komt nog veel meer werk aan. Die taart was dus een kleine blijk van waardering. Leuk dat die zo enthousiast ontvangen werd!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden