Domicilie Makelaars en het Coronavirus

Foto:

Dat het coronavirus ook invloed heeft op de huizenmarkt is onvermijdelijk.

Toch stellen economen dat het tot een prijsdaling voorlopig niet zal komen, omdat de krapte op de woningmarkt nog altijd groot is.

Ook bij Domicilie merken we dat de woningmarkt op dit moment nog steeds goed doorloopt. Oriënterende zoekers stellen een bezoek misschien even uit, maar de vraag is nog steeds groot en veel serieuze huizenzoekers blijven kopen.

Serieuze huizenzoekers blijven kijken en kopen

Makelaar Christiaan de Boer: “Er is een groep potentiële kopers met serieuze plannen die zich niet laat afschrikken en wil profiteren van de zeer lage rente. Mensen die nu komen kijken, zijn vaker oprecht geïnteresseerd om het huis te kopen. In plaats van 20 kijkers hebben we er nu misschien nog 10.”

Bezichtigingen

Bezichtigingen op locatie kunnen nog steeds doorgaan. Hierbij treffen wij de nodige maatregelen.

Lees hier meer over de maatregelen, die wij treffen om jouw en onze eigen veiligheid te waarborgen, en tegelijkertijd onze dienstverlening op het niveau te houden dat je van ons gewend bent.

Virtueel bezichtigen

Een digitale bezichtiging of waardebepaling op afstand is ook mogelijk. En wil je eerst virtueel een rondje door de woning maken? Ook dat kan dankzij onze Matterport 3D-tour! Zo krijg je een beter beeld van de woning en weet je of je serieus geïnteresseerd bent.

Cruciaal: hoe lang duurt de crisis?

Wat de effecten van de coronacrisis op de langere termijn zullen zijn voor de woningmarkt is lastig te zeggen. Makelaar Christiaan de Boer: “De woningmarkt is een vertrouwensmarkt. De uiteindelijke impact van het coronavirus op de huizenmarkt zal afhangen van hoe lang het duurt om het virus onder controle te krijgen.”

Heb je verkoopplannen?

Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met je hoe wij ook in deze onzekere tijd jouw woning succesvol (en veilig) kunnen verkopen!
Adres: Molenweg 1, 3862 CZ Nijkerk
Telefoon 033 – 20 00 181
E-mail [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden