Inschrijving Kunstroute Hoevelaken verloopt voorspoedig

schilderij van Anémone de Castro
Foto:

Graag wil het bestuur kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan de Kunstroute Hoevelaken.

Dat is het jaarlijkse culturele evenement in het laatste weekend in september. U kunt zich tot 15 mei aanstaande aanmelden voor deelname via de website van de Kunstroute.

Ondanks dat op dit moment nog niet zeker of de Kunstroute Hoevelaken eind september wel kan doorgaan, zijn alle voorbereidingen daartoe getroffen. Mocht het onverhoopt niet doorgaan, dan zal het bestuur in de tweede helft van mei informatie hierover verstrekken. Hoopvol is, dat verschillende kunstenaars zich intussen hebben aangemeld.

Zoals gebruikelijk kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen. Het bestuur zal aanwijzingen geven welke RIVMmaatregelen u moet nemen. Het doel is uw gasten uw gasten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen.
Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het email adres [email protected] In dat geval wordt samen met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden gastlocaties.

Ook artiesten en performance kunstenaars

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open!

De kosten voor deelname bedragen 30 euro. Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd welke nodig zijn voor een geslaagd weekend.
Tevens kunt u inschrijven voor etalagekunst. Dan wordt uw kunstwerk gedurende de maand september geplaatst in een van de etalages van winkeliers in Hoevelaken. De kosten voor deelname bedragen 15 euro.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden