Frits Events pakt alle klussen aan

Foto:

Gerben Viester: “Wij zitten al meer dan 60 dagen helemaal zonder werk in de branche waarin wij heel erg goed zijn en met heel veel plezier in werken. We hebben in deze tijd hier en daar wat klusjes mogen doen en gelukkig uren kunnen maken voor het deurbeleid bij Jumbo Nijkerk.”

Maar dat is niet genoeg om de schoorsteen blijvend te laten roken. Het is net genoeg om de lopende kosten – die niet door overheidsregelingen worden vergoed – mee te kunnen betalen. Dus wil Viester en de zijnen in deze onzekere tijd meer werken.

Viester: “Wat hebben wij? Wij hebben goede handen, willen aanpakken en hebben een mooie bakwagen met rolcontainers, pallets, pompwagen, steekwagen enz…
Wat kunnen en willen wij? Verhuizingen, uw schuur opruimen, uw tuin opruimen, spullen naar de stort brengen, klusjes in huis. Wij hebben ook verstand van electra dus een stopcontact erbij maken of verwijderen, verlichting aanbrengen of aanpassen. Ander soort van transport voor u verzorgen, pakketjes bezorgen, boodschappen verzorgen, sloop werkzaamheden en afvoeren. Wij kunnen iets op gebied van beveiliging voor u doen: camera‚Äôs ophangen, ring deurbel voor u monteren en installeren op uw telefoon, honden uitlaten, op uw beesten passen / verzorgen, telefoondiensten verzorgen, receptie diensten verzorgen. Noem het maar op…. Wij willen werken!!”

Heeft u of kent u iemand die wel hulp kan gebruiken? Stuur via Facebook een pb of bel 06-57832010

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden