Geen Kunstroute Hoevelaken dit jaar

Foto:

Het team van Stichting Kunstroute Hoevelaken heeft hebesloten, dat de kunstroute dit jaar niet door gaat.

Daar zijn drie redenen voor. De aanmeldingen blijven sterk achter bij voorgaande jaren. Dat geldt ook voor de sponsorinkomsten. De derde reden is de onzekerheid, die de coronacrisis met zich meebrengt.

Omdat de traditionele Kunstroute Hoevelaken 2020 niet doorgaat, ontvangen deelnemers die zich al ingeschreven en betaald hadden, het inschrijfgeld terug. Trouwe sponsoren die al een bijdrage toegezegd hadden, ontvangen dit jaar geen factuur.

Alternatief aanbod

Er is wel een alternatief. Er komt een een etalage-kunstroute in het centrum van Hoevelaken organiseren. Die kunstwerken worden dan van half september tot half oktober ten toon gesteld. Etalagekunst maakt ieder jaar deel uit van de kunstroute maar deze willen we dit jaar wat royaler opzetten. Ed Nolens: ” We hopen dat veel ondernemers hun etalage daarvoor beschikbaar willen stellen. Voordeel is dat we dit Corona-proof kunnen organiseren.”

Aanmelden etalage-kunstroute

Aanmelden voor de etalage-kunstroute is mogelijk tot 15 juni a.s. door een mail te sturen naar: [email protected]
Uitgangspunt is 1 kunstwerk per kunstenaar en de deelnamekosten bedragen 15 euro. Na 15 juni ontvangen degenen die zich aangemeld hebben nog nadere informatie.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden